محل تبلیغات شما

برای تقاضای اجرت المثل ایام زوجیت باید شوهر تقاضای طلاق کند.حتی در یک فرض در صورتی که طلاق از سوی زوج باشد باز هم زن نمی تواند درخواست اجرت المثل ایام زوجیت کند و آن وقتی است که طلاق از سوی شوهر ناشی از تخلف زن از وظایف همسری یا سوء اخلاق رفتاری زوجه باشد.در این صورت نیز اجرت المثل تعلق نمیگیرد.

در اجرت المثل وضع مالی مرد ملاک تعیین مبلغ اجرت المثل نیست بلکه با ارجاع امر به کارشناسی حق احمه زن در امور خانه داری مشخص می شود.

برای پرداخت اجرت المثل شرایطی لازم است ؛

از جمله اینکه طلاق به درخواست زوجه نباشد؛طلاق به دلیل تخلف زن از وظایف شویی و سوء اخلاق او نباشد و انجام کارهای منزل شرعاً به عهده زوجه نبوده باشد مثل شستن ظروف و لباس ها و پخت و پز.همچنین انجام کارها به دستور زوج یا با درخواست او باشد و زن برای انجام کارها قصد تبرع نداشته باشد؛ یعنی بخاطر رضای خدا کاری انجام نداده باشد.اگرچه واقعیت این است که ن غالباً امور خانه را به قصد تبرع انجام می دهند و اگر این امر برای دادگاه ثابت شود،زن مستحق اجرت المثل نخواهد بود.

با دادن دادخواست طلاق از طرف مرد و عدم رضایت زوجه،رویه دادگاه ها در جلسه دادرسی این است که به صرف درخواست زوجه یا وکیل او،به جهت کارشناسی اجرت المثل،قرار کارشناسی اجرت المثل صادر میکنند و در این خصوص سهل گیر هستند.

اجرت المثل با شرط تنصیف دارایی مندرج در عقد نامه قابل جمع است و منافاتی با هم ندارند.

اجرت المثل زن با نحله قابل جمع نیست.بنابراین نحله در صورتی به زن تعلق میگیرد که به هر دلیل اجرت المثل به او تعلق نگرفته باشد.

جلوی درب خانه و مغازه ملک خصوصی شما نمیباشد.

نحوه دریافت نفقه زن

گرفتن مهریه بعد از ازدواج مجدد

اجرت ,المثل ,زن ,طلاق ,انجام ,درخواست ,اجرت المثل ,طلاق از ,است که ,این است ,تخلف زن

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها